Inicijativa drniškog HDZ-a – izbori za predsjednika stranke 28. svibnja po principu jedan član/jedan glas

- 31. ožujka 2012.

hdz_logo1Na Izbornoj skupštini Hrvatske demokratske zajednice u Drnišu koja je danas brojala 109 članova, jednoglasno je izašla inicijativa da se 28. svibnja, osam dana nakon Općeg Sabora HDZ –a, na kojem će biti izabrana radna tijela stranke, održe izbori za predsjednika HDZ-a po principu jedan član – jedan glas.

Inicijativu u Drnišu podržao je član predsjedništva stranke Ante Kulušić: “Podržan je prijedlog da se predsjednik stranke bira po principu jedan član – jedan glas ali je drniška izborna skupština dala i prijedlog da to bude osam dana iza izbornog Sabora HDZ-a u Zagrebu, odnosno 28. svibnja. Mislim da je to ispravno i da je na tragu onoga što je predsjednica Jadranka Kosor kazala i obećala prije dvije godine da će svaki član HDZ-a odlučivati o predsjedniku. To je najveći oblik demokracije”, kazao je u Drnišu član Predsjedništva HDZ-a Ante Kulušić.

Aktualni predsjednik drniške organizacije HDZ-a mr.sc. Josip Begonja na unutarstranačkim izborima danas u Drnišu nema protukandidata.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background