Info dan o EU fondovima održava se sutra u Drnišu

- 26. studenoga 2014.

Ilustracija

„Nekoliko godina slušate o tome što će se moći financirati kroz EU fondove? Sada konačno znamo što je to. Informirajte se na vrijeme i skupite dobre ideje iz poljskih iskustava!”

Tako stoji u pozivu LAG-a za ” INFO DAN – EU FONDOVI ZA RURALNA PODRUČJA I PRIMJERI IZ POLJSKE PRAKSE” što ga sutra ,27.studenog 2014.godine organiziraju u Drnišu .U organizaciji skupa sudjeluju i Grad Drniš , Hrvatska udruga poslodavaca UHY savjetovanje d.o.o. i B4 mreža. Kako je najavljeno održat će se tri predavanja .Krešimir Budiša iz UHY SAVJETOVANJA d.o.o. govorit će o Prilikama za financiranje projekata kroz strukturne i kohezijske fondovi EU, Inga Jelavić iz SCALA d.o.o. o tome što nam konačno donosi program ruralnog razvoja, dok poljska iskustva prenijet će Boris Pekić voditelj projekata B4 Stowarzyszenie u Hrvatskoj, poljskog društva za pripremu vlastitih i i vanjskih projekata financiranih iz EU fondova.

Posjet info danu je besplatan i otvoren za sve postojeće i moguće korisnike EU fondova i sredstva,kao i za sve one koji se žele informirati o fondovima. Namijenjen svim sektorima, javnoj i lokalnoj samoupravi, poduzetništvu, udrugama i privatnim osobama.

Info dan će se održati u Maloj gradskoj vijećnici u Drnišu s početkom u 9 sati.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background