Grad objavio poziv udrugama da predlože programe za 2012. godinu

- 8. rujna 2011.

proracun_sGrad Drniš objavio je danas Poziv za sufinanciranje Programa javnih potreba u područjima: športa, kulture, tehničke kulture i udruga građana za 2012. godinu.

Javne potrebe za koje se sredstva osiguravaju iz proračuna Grada Drniša su djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije od interesa za Grad Drniš koje se programom utvrde kao javne potrebe. U području športa riječ je o sufinanciranju programa udruga u športu. U području kulture – sufinanciranje udruga u kulturi koje su od interesa za Grad Drniš; organiziranje akcija i manifestacija u knjižničarskoj djelatnosti; održavanje izložbi, te likovnih, kazališnih i glazbeno-scenskih akcija i manifestacija.

U području udruga građana riječ je o sufinanciranju programa udruga proizašlih iz Domovinskog rata, udruga za zaštitu i promicanje ljudskih i građanskih prava i sloboda, udruga za demokratizaciju i razvoj civilnog društva, zatim udruga usmjerenih mladima, kao i udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i osobama starije životne dobi, te programi udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine. Prijedlozi programa moraju biti obrazloženi i moraju sadržavati program od interesa za Grad Drniš.

Potrebno je dostaviti i financijski plan odnosno troškovnik programa te popuniti posebnu prijavnicu koju zainteresirani mogu dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti ili na web stranici Grada (www.drnis.hr). Rok je 22 rujna.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background