Grad Drniš objavio natječaj za dodjelu stipendija studentima

- 11. siječnja 2018.

Grad Drniš 10. siječnja objavio je Natječaj za dodjelu novčane potpore studentima prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta i Natječaj za dodjelu novčane potpore studentima prema kriteruju visokog prosjeka ocjena za šk. godinu 2017./2018.

Ove godine dodjeljuje se 12 studentskih potpora prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta. Prema kriteriju visokog prosjeka dodijelit će se 6 studentskih potpora, od čega su 4 za studente koji prvi put upisuju višu godinu studija, a 2 potpore za one koji prvi put upisuju prvu godinu studija.

Pravo na potporu može ostvariti student za kojega je utvrđeno: da ima prebivalište na području Grada Drniša, da je hrvatski državljanin, da ima status redovitog studenta, da ne prima drugu vrstu novčane potpore ili stipendiju, da ima visok prosjek ocjena, odnosno da nema dostatnih materijalnih sredstava za školovanje što će dokazati priloženim dokumentima. 

Jedini na koje se ovaj natječaj ne odnosi su studenti sa navršenih 26 godina života, izvanredni studenti, studenti na privatnim visokim učilištima i apsolventi.

Obrazac za dodjelu potpore koji je potreban uz ostalu dokumentaciju može se podići u Upravnom odjelu za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša ili na internet stranici www.drnis.hr gdje možete pronaći i ostale informacije vezane uz natječaj. 

Prijavu je potrebno dostaviti na adresu: Grad Drniš, Trg Kralja Tomislava 1, 22320 Drniš, s naznakom – za studentske potpore – ne otvaraj, u roku od 15 dana od dana objave i to od 10. siječnja do 25. siječnja 2018. godine. 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian