Grad Drniš kroz program javnih radova prima devet djelatnika

- 10. travnja 2019.

Do 12. travnja 2019. otvoren je Javni poziv kojim Grad Drniš prima devet komunalnih radnika, na rok rada od 6 mjeseci u okviru programa Javnih radova.

Ciljane skupine su dugotrajno nezaposlene osobe, hrvatski branitelji, osobe sa invaliditetom, osobe starije od 50 godina, korisnici zajamčene minimalne naknade, roditelji sa četvero i više malodobne djece.

Uvjeti su i punoljetnost i hrvatsko državljanstvo te da je osoba prijavljena pri nadležnoj službi Zavoda za zapošljavanje, radno iskustvo nije bitno.

Komunalni radnici bit će zaposleni na čišćenju javnih površina, održavanju hortikulture, na saniranju nelegalnih deponija otpada, na uređenju pješačkih i biciklističkih staza, prilaznih putova zaseoka, i slično.

U javne radove ne mogu biti uključene osobe koje su tako već bile zaposlene u vremenu duljem od 12 mjeseci unazad 3 godine i osobe koje su izašle iz programa u 2019. godini.

Obrazac prijave, potrebna dokumentacija i ostali detalji Javnog poziva mogu se pronaći na internet stranici Grada Drniša ili na protokolu u gradskoj upravi.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background