Četrnaest dugotrajno nezaposlenih građana u šest mjeseci uredilo Drniš

- 1. travnja 2011.

Zadnjim danom ožujka u Drnišu je okončan projekt javnih radova pod nazivom “Za naš Drniš – ljepši okoliš”.

Projekt je trajao šest mjeseci od početka listopada prošle godine. Sudjelovalo je 14 dugotrajno nezaposlenih osoba sa područja Grada Drniša. Provedena su i tri podprojekta i to uređenje okoliša, sakupljanje elektroničkog otpada te akcija “Dođite i vi”, odnosno poziv građanima da se i oni priključe uređenju okoliša – uljepšanjem svojih okućnica.

Uređene su sve prilazne ceste Drnišu, Čikolski most, okoliš autobusnog kolodvora, drniška obilaznica, Fenčevina, Športski park Podvornica, Ulice Kralja Zvonimira, Petra Svačića, Vukovarska, dio Splitske, potom Gradina, okoliš crkvi Sv. Roka, Sv. Ante i Gospe od Ružarija,dva gradska groblja te deset mjesnih, naselje Balek te zelena površina kod ureda Turističke zajednice. Vrijedni radnici u posljednjih šest mjeseci umili su lice grada, posao koji su obavili je za svaku pohvalu.

Svim sudionicima javnih radova na izvanredno obavljenom poslu kao i svim građanima koji su se priključili akciji zahvalio se gradonačelnik Drniša Ante Dželalija.

S obzirom da su i sami građani Drniša u više navrata pohvalili radnike koji su obavljali javne radove u znak zahvalnosti gradonačelnik Dželalija pripremio je i domjenak.

javni_radovi_1 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background