Država oglasila zakup prostora u zgradi na starom pazaru

- 21. svibnja 2014.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom na svojim internetskim stranicama te stranicama Hrvatske gospodarske komore, oglasio je javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu države u sedam gradova Hrvatske.

Drniš iz zraka

Među njima je i Drniš, a u zakup se daju četiri poslovna prostora površine od 25 do 44 četvorna metra u stambenoj zgradi u ulici Petra Svačića na broju 64. Riječ je o zagradi stradalnika Domovinskog rata na starom drniškom pazaru. Namjena prostora koji se daju u roh bau izvedbi je za uredski prostor, tercijarne i sekundarne djelatnosti. Početna neto zakupnina je od 551 kunu za najmanji do 971 kunu za najveći prostor. Obvezna jamčevina iznosi od 1.654 do 2.913 kuna. S najpovoljnijim ponuditeljem za svaki pojedini prostor sklopit će se Ugovor o zakupu poslovnog prostora na rok od pet godina.

Rok za podnošenje ponuda istječe 23. lipnja 2014. u 14 sati ,tada će se ujedno u Zagrebu u prostorijama DUUDI-a ponude javno otvoriti. Zainteresirani za zakup prostore će moći razgledati 30. svibnja 2014. od 11 do 12,30 sati kada će u Drnišu boraviti predstavnici Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian