Drnišanin ispred svoje kuće pronašao zaostalu minu!

- 1. rujna 2012.

Mile_1Mile Čupić je ispred svoje kuće u Drnišu u petak poslijepodne pronašao zaostalu minu. Uz Milu su dok je čistio smeće bili i njegovi unuci. Igrali su se u blizini.

U kanalu koji je pola metra od dvorišta moje kuće nakupilo se dosta smeća i krenuo sam to raščistiti. Pomagao mi je susjed. Motikom smo razgrtali zemlju, a zatim rukama pobirali smeće. Primio sam hrpu otpada u ruku i osjetio nešto hladno. Isprva sam pomislio da sam uhvatio staklenu bocu, a kad sam malo bolje pogledao nisam mogao doći k sebi. U rukama sam držao ručnu bombu!, prepričao je Mile Čupić koji je ispred svoje kuće u Drnišu u petak poslijepodne pronašao zaostalu minu. Uz Milu su dok je čistio smeće bili i njegovi unuci. Igrali su se u neposrednoj blizini.

– Odmah sam pogledao je li osigurač na mini i smjesta nazvao policiju. Prava sreća da nije eksplodirala – rekao je Mile za 24 Sata. Na dojavu o bombi na teren je izašla policija.

– Policijski službenici ogradili su prostor gdje je mina nađena, a zatim su stigli i pirotehničari koji su je preuzeli – doznali smo iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Susjedi još satima nakon događaja nisu mogli doći k sebi. Kažu kako ih je strah da u blizini ima još zaostalih bombi, te kako se boje da se nešto ne dogodi djeci koja se igraju u neposrednoj blizini.

mile_2

Foto: čitatelj 24 sata


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background