Dodjela diploma ovogodišnjim maturantima – bez Antonije Bilić

- 8. srpnja 2011.

Sedamnaestogodišnja Antonija Bilić iz Kričaka, maturantica srednje trgovačke škole, danas je trebala poput svojih kolega u Srednjoj školi Ivana Meštovića u Drnišu, primiti maturalnu svjedodžbu. 

Umjesto toga  – molitva za nju. U iščekivanju vijesti što se dogodilo njihovoj kolegici, na misnom slavlju u Župnoj crkvi Gospe od Ružarija, koje je predvodio župnik i dekan fra Božo Morić, sedamdesetak okupljenih maturanata i profesora sa oltara Gospine crkve uputili su za Antoniju posebnu molitvu, s nadom u njezin pronalazak i sa vjerom da će im molitva biti uslišana.

Svjedodžbe o završnom radu, potvrdu o položenoj maturi, te diplome državne mature primila su 54 maturanta. Četiri učenice koje su sve četiri godine srednjoškolskog obrazovanja imale odličan uspjeh dobile su posebne zahvalnice te knjigu Ante Jurica “Gradovi, utvrde i sakralni spomenici uz Krku i Čikolu” a to su Mia Bojčić, Josipa Bikić, Daria Močić i Antonia Vucić koja je tijekom srednje škole bila i honorarna suradnica Radio Drniša na brojnim emisijama. Zahvalnice je dobilo i 18 mladih knjižničara.

Prigodno maturantima su se obratili ravnatelj škole Ivan Zeljko i predsjednik školskog odbora Paško Kulušić.

 

dodjela_diploma_skola

dodjela_diploma_crkva

dodjela_diploma_crkva_molitva

nagradene_ucenice


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian