Djeca KK Solin pobjednici DOŠK-ovog turnira u Drnišu

- 25. lipnja 2013.

Pobjedom djece iz Košarkaškog Kluba Solin završen je međunarodni turnir za dječake rođene 2000./2001 koji je organiziran u Drnišu. Uz domaćina DOŠK-a na turniru su nastupila i djeca iz Solina, Cetine iz Trilja i gosti iz BIH, Vitez. Djeca iz Solina je u finalu su bili bolji od drniških košarkaša. Djeca iz Košarkaškog kluba Vitez osvojila su treće mjesto na turniru svladavši vršnjake iz Trilja. U najbolju petorku turnira izabrani su: Lončar( HKK VITEZ), Luka Pehar i Paolo Urukalo (KK DOŠK), te Jakobljević i Milanović (KK SOLIN).

Najbolji strijelac turnira bio je igrač iz pobjedničke ekipe Karlo Medvidović sa 44 postignuta koša, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen sjajni Frane Milanović također iz momčadi Solina.

POREDAK:
1. KK SOLIN
2. KK DOŠK
3. HKK VITEZ
4. KK CETINA

Turnir se igrao u dvorani drniške osnovne škole, a svi sudionici su pohvalili odličnu organizaciju turnira i obećali dolazak na iduće izdanje ovoga turnira. Iz DOŠK-a su najavili i daljnje aktivnosti u organiziranju ovakvih tipova turnira za najmlađe. Odličja je djeci po završetku turnira podjelio Ante Galić, predsjednik Gradskog vijeća, koje je bilo pokrovitelj ovoga turnira.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background