Danijel Džapo predsjednik Općinskog vijeća Općine Promina

- 11. lipnja 2013.

Danijel Džapo 31-godišnji ekonomist, zaposlen u Poreznoj upravi u Kninu, novi je predsjednik Općinskog vijeća Općine Promina, jednoglasno izabran.
Konstituirajućoj sjednici danas u vijećnici Općine Promina nazočilo je svih jedanaest novoizabranih vijećnika koji su pred predstojnicom Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji Editom Grbušić položili svečanu prisegu.
Do izbora novog predsjednika sjednicom je predsjedao Josip Čulina, prvi s liste HDZ-a koja je osvojila većinu mandata.
Zbog nespojivosti funkcija nositelja liste Tihomira Budanka novog prominskog načelnika u općinskom vijeću mijenjat će Mario Juric.
Sveukupno od 11 mandata, HDZ koji se na izborima natjecao u koaliciji sa HSS-om, ima devet, po jednoga imaju Loza i SDP.
Novi saziv vijeća ima i dvije žene Nediljku Džepinu i Andreu Čavlina. Vijećnici su još i Mario Juric, Josip Čulina, Zvonko Bare, Ivan Bilandžija, Ante Džepina, Boško Duvančić, Rajko Žulj i Dražen Grgurević.
Predsjednik Općinskog vijeća Općine Promina nakon što je izabran obratio se vijećnicima:
– ‘Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, čestitam novoizabranim vijećnicima, očekujem dobru suradnju. Nadam se da ćete se uredno i odazivati sjednicama vijeća. Znamo koji su glavni problemi u našoj općini pa Vas pozivam na jedinstvo, da zajedničkim snagama krenemo u rješavanje problema. U ovom mandatu očekujem i suradnju sa načelnikom. Predstavničko tijelo i izvršna vlast nadam se bit će potpora jedno drugome’, kazao je predsjednik Džapo.
Sjednici je bio nazočan i načelnik Tihomir Budanko koji je nakon što je vijeće konstituirano izjavio:
– ‘Podržavam kohabitaciju između predstavničkog tijela i izvršne vlasti. Suradnja će očekujem biti na visokom nivou. Imamo planove i programe na kojima ćemo ustrajati i nadam se da ćemo ih provesti na dobrobit svih naših žitelja’, rekao je načelnik Budanko.

konstituirajuća-Promina-1

konstituirajuća-Promina-2

konstituirajuća-Promina-3

konstituirajuća-Promina-4


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background