Ante Božić predsjednik Općinskog vijeća Općine Unešić

- 13. lipnja 2013.

Ante Božić iz HDZ-a novi je predsjednik Općinskog vijeća Općine Unešić. Jednoglasno je izabran na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća.
Hrvatska demokratska zajednica na svibanjskim lokalnim izborima osvojila je većinu mandata u Zagori, odnosno od ukupno 11 HDZ ima sedam mandata. Četiri vijećnika ima koalicija Nezavisne liste ‘Loza’, HSLS-a i HSP dr. Ante Starčević. Na prijedlog vijećnika HDZ-a zamjenik predsjednika općinskog vijeća izabran je iz redova oporbe, i to Marijan Madžar iz HSP-a dr. Ante Starčević.
Nakon što je predstojnica Ureda državne uprave u Šibensko kninskoj županiji Edita Grubišić otvorila konstituirajuću sjednicu do izbora novog predsjednika sjednicu vijeća vodio je Ante Parat kao prvi s HDZ-ove liste koja je osvojila većinu.
Novi vijećnici Općine Unešić su Ante Božić Ante Parat, Radoslav Rajčić, Mate Burić, Vjekoslav Višić, Petar Miljak, Zdravko Rajčić, Marko Ivić, Ante Pilić, Marijan Madžar i bivši načelnik Branko Dželalija koji jedini nije bio nazočan na konstituirajućoj sjednici. Općinsko vijeće Općine Unešić u novom sazivu nema niti jednu vijećnicu.
Novoizabrani predsjednik Ante Božić zahvalio se na ukazanom povjerenju, izrazio je zadovoljstvo što se HDZ vratio na vlast u Općini Unešić kazavši ujedno kako se nada da će Općinsko vijeće sve odluke donositi jednoglasno na dobrobit žitelja Općine Unešić.

Konstituiranje Općinskog vijeća Općine Unešić

Općinsko vijeće Općine Unešić

Konstituirajuca sjednica Općinskog vijeća Općine Unešić


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background