Ajmo reć – Živko Bulat

- 4. studenoga 2013.

Nakon četiri godine HDZ se vratio na vlast i u Općini Unešić , gdje je novi načelnik Živko Bulat , ravnatelj unešičke osnovne škole Jakova Gotovca ,koji načelničko mjesto obnaša volonterski.Živko Bulat gost nam je ove srijede neposredno pred nogometni ogled „Zagore „ i „Dinama” u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa.

U studiju Radio Drniša

-Unešić će i danas “gorit”,bit će to prava nogometna fešta, sve je spremno za nekoliko tisuća navijača. Njih će dočekati 50 zaštitara , te 60 tak policajaca specijalnih postrojbi. Općina Unešić i ovoga puta pobrinula se za doček i ugođaj za pamćenje. Uz nastup KUD Zvona Zagore i Srce Zagore , tu je i Dado Topić te gosti iznenađenja, kazao nam je Bulat.
Početak mandata načelnika Živka Bulata svakako će obilježitikonačno otvaranje dugo najavljivanog dječjeg vrtića u Unešiću. Unešićnakon Oklaja,Miljevaca, Gracu tako je dobila odjeljenje drniškog vrtića ,koji je smješten unutar osnovne škole.Prostor je uređen u rekordnom roku, a opremljen je novim namještajem koji je još prije desetak godina darovao belgijski donator i od tada se nalazio u skladištu. U vrtiću trenutno boravi šesnaestero djece u dobi od tri do šest godina.Načelnik Bulat najavljuje vrlo brzo i njegovo proširenje :

{play}audio/zivko_bulat_1.mp3{/play}

-Otvaranje dječjeg crtića odgovor jena pitanje što mislimo o gašenju područnih škola. Oko škole se u seoskim sredinama svi okupljaju, one su jedino mjesto na kojemu seoska djeca razvijaju svoja znanja i vještine kroz nastavne, ali i izvannastavne aktivnosti – kazao je Bulat. A o boljim uvjetima života za sve u Zagori ovisit će i opstanak škole , ističe načelnik Bulat:

{play}audio/zivko_bulat_2.mp3{/play}

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background