Ajmo reć – 12. prosinca 2012.

- 12. prosinca 2012.

Blagdanski duh uz snijeg kojeg je led okovao na našim ulicama, sve se više osjeća i u gradu.Mnogi već razmišljaju i na odmore što slijede.Uz škole i neke će drniške tvrtke tradicionalno na kolektivne odmore već od narednog tjedna.
Znamo tko će unatoč blagdanimapojačano raditi – kroz cijeli prosinac, a posebice u blagdanskom razdoblju, policija će pojačano kontrolirati uporabu pirotehničkih sredstva, njihovu neovlaštenu prodaju i legalno unošenje pirotehničke galanterije,u cestovnom će se prometu posebna pozornost posvetiti većoj protočnosti prometa, vožnji u alkoholiziranom stanju ….
Dodatnu pozornost policije prigodom obilježavanja božićnih i novogodišnjih blagdana, zahtijevat će i veliki broj vjernika na ponoćnim misama, kao organiziran dočeci Nove 2013. godine u ugostiteljskim objektima i na gradskim trgovima.
Kako bi božićni i novogodišnji blagdani u našoj zemlji protekli u miru te kako bi se povećala opća sigurnost građana,Ministarstvo unutarnjih poslova pokrenulo je još 1993. akciju pod nazivom „Mir i dobro” .O provođenju ovogodišnje akcije na drniškom području razgovarali smo sa Ante Čavčićem, načelnik Policijske postaje Drniš .Načelnik Čavčić posebice upozorava građane na nezakonitu upotrebu oružja i drugih eksplozivnih naprava, kako ne bi se došlo do tragičnih posljedica, kojih na sreću nije bilo zadnjih godina na drniškom području:
{play}audio/cavcic.mp3{/play}

Načelnik PP Drniš Ante Čavčić


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background