Županijska nogometna liga: ‘DOŠK’ drugi, ‘Rudar’ šesti

- 11. prosinca 2012.

Nakon 11 odigranih kola završen je prvi dio natjecanja u Županijskoj nogometnoj Ligi. Nogometaši drniškog DOŠK-a jesenski dio prvenstva su završili na drugom mjestu sa 22 osvojena boda, tri manje od vodeće Dinare. Pod vodstvom novoga trenera Ivana Škorića DOŠK je ostvario rezultat iznad svih očekivanja u samoj najavi ovogodišnje sezone u Županijskoj ligi.

Škorić je po okončanju polusezone naglasio da ne treba padati u nikakvu euforiju i da imperativ kluba ove godine nije ni bilo prvo mjesto i kvalifikacije za ulazak u viši rang, već stvaranje momčadi i afirmacija mladih igrača.
Trener Škorić je kao veliki dobitak za klub istaknuo povratak Hrvoja Dujića i još nekolicine iskusnih igrača a posebno je apostrofirao dobre igre mladih igrača- Ljaljića, Tarle, Aleksića i Eleza na kojima mora počivati budućnost kluba. A upravo je taj spoj mladosti i iskustva pridonio dobroj atmosferi u ekipi i drugom mjestu na ljestvici. Za pokušaj napada na prvo mjesto za koje će se DOŠK boriti s Dinarom nužna su određena pojačanja u napadačkom dijelu momčadi gdje ima najviše prostora za napredak u igri.

Drugi naš županijski ligaš Rudar iz Siverića jesenski dio sezone je završio na 6. mjestu sa 13 osvojenih bodova. Nastavak natjecanja u Županijskoj nogometnoj ligi najavljen je za ožujak 2013 godine.

Nogometna-lopta2


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background