Zbog loše epidemiološke situacije reorganiziran rad bolnice u Šibeniku

- 7. travnja 2021.

Iz Opće bolnice Šibensko kninske županije u Šibeniku
oglasili su se priopćenjem:

-“Ovim putem obavještavamo javnost da smo zbog pogoršanja epidemiološke situacije te većeg broja bolesnika oboljelih od COVID-19 infekcije u Općoj bolnici Šibensko-kninske županije primorani dodatno reorganizirati dio naših djelatnosti te Vas obaviještavamo da se u bolnici potpuno ukidaju elektivni kirurški zahvati. Operacije hitnih i onkoloških bolesnika će se nesmetano odvijati.

Odjel radiologije se reorganizira na način da će se odvijati rad kroz sve ambulante za onkološke i hitne bolesnike te Nacionalni program preventivnog programa ranog otkrivanja raka dojke.

Odjel nuklearne medicine, medicinsko-biokemijski laboratorij, citološka dijagnostika i transfuzija raditi će nesmetano i po unaprijed utvrđenom rasporedu.

Poliklinički dio odjela kirurgije, otorinolaringologije, oftalmologije, urologije, ortopedije i interne medicine raditi će smanjenim kapacitetima i u skladu s raspoloživim ljudskim resursima te će o daljnjim izmjenama pacijenti i javnost biti pravodobno obaviješteni.

Poliklinički dio Interne medicine raditi će s reduciranim kapacitetima te će pacijenti o svim promjenama biti unaprijed obaviješteni.

Odjeli neurologije, psihijatrije, pedijatrije, fizikalne medicine, dermatologije u svom bolničkom i polikliničkom dijelu do daljnjeg rade nesmetano i prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

Dnevna bolnica i polikliničko – konzilijarna služba onkološko-hematološke djelatnosti raditi će nesmetano i prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

S obzirom na sve gore navedeno, vidljivo je da bolnica radi u otežanim uvjetima te molimo sve bolesnike, njihove obitelji i ukupnu javnost za razumijevanje”, – navodi se u priopćenju.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background