‘Zaželi sretniju starost – Općina Ružić’ – potpisani ugovori o radu na određeno vrijeme

- 2. travnja 2021.

Dvadeset zaposlenica projekta „Zaželi sretniju starost – Općina Ružić“ koji se provodi u sklopu faze II programa zapošljavanja žena „Zaželi“ potpisalo je danas u Domu kulture u Gradcu ugovore o radu na određeno vrijeme od 12 mjeseci.

Ugovore o radu zaposlenicama je uručio općinski načelnik Ante Pijuk, a voditeljica projekta, pročelnica jedinstvenog upravnog odjela Općine Ružić Katarina Drezga, podijelila je zaposlenicama popis njihovih krajnjih korisnika te ih uputila u tehničke pojedinosti provedbe projekta.

Na Javni poziv za zapošljavanje prijavile su se ukupno 33 zainteresirane žene s područja Općina Ružić i Grada Drniša, od čega je bilo 29 pravovaljanih prijava, a 4 prijave nisu razmatrane zbog nedostatka obvezne natječajne dokumentacije.

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva, slijedeći kriterije natječaja (starosna dob, razina obrazovanja, socijalni status, malodobna djeca, invaliditet i slično), odabralo je 20 kandidatkinja s najvećim brojem bodova te su danas s tim kandidatkinjama potpisani ugovori o radu na određeno vrijeme.

Projekt „Zaželi sretniju starost – Općina Ružić“ vrijedan je ukupno 1.775.225,00 kuna, a njegovom provedbom će 20 žena kroz vremensko razdoblje od 12 mjeseci skrbiti o ukupno 120 krajnjih korisnika – osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian