Zagora započela pripreme, trener Hrvoje Dujić: ” Želim Zagoru u gornjem dijelu ljestvice”!

- 16. siječnja 2015.

Foto: NK Zagora

Prozivkom trenera Hrvoja Dujića ovoga petka na Borovištu započinju pripreme nogometaša Zagore za proljetni dio sezone na trećeligaškom jugu. Pripreme će potrajati šest tjedana a nakon bazičnog dvotjednog dijela, za koji je zadužen kondicijski trener Domagoj Odak uslijedit će i pripremne utakmice koje će poslužiti za uigravanje momčadi. Prva od njih je zakazana za 31. siječnja protiv Šibenika.

Prema riječima trenera Dujića momčad će se pojačati u svim linijama momčadi. Traže se iskusan stoper, krilni napadač koji će zamijeniti mladog Vinka Petkovića koji bi se trebao vratiti u Šibenik, te jedan napadač jer momčad trenutno u vrhu napada ima samo Blaženka Emera. Podsjetimo da je Zagora jesenski dio završila na drugi devetom mjestu ljestvice a kako je najavio trener Hrvoje Dujić on očekuje da Zagora na kraju završi u gornjem dijelu poretka.

Nadajmo se da će se predviđanje trenera Dujića o gornjem dijelu ljestvice ostvariti za što je neophodno popraviti igru u gostima s čim je Zagora imala problema na jesen, kad je s gostovanja donijela samo dva boda te da će pripreme proteći u najboljem redu i bez ozljeda.

Nastavak natjecanja u Trećoj nogometnoj Ligi – Jug najavljen je za 28. veljače kad će Zagora dočekati momčad Kamena iz Ivanbegovine.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background