Zagora ostala bez pola momčadi, trenera Dujića čeka težak posao

- 11. kolovoza 2015.

Hrvoje Dujić

Nogometaši Zagore u jeku su priprema za novu sezonu u Trećoj ligi-Jug. Nakon dva tjedna treninga i pripremnih utakmica pred trenerom Hrvojem Dujićem još je puno posla kako bi momčad spremno dočekala prve utakmice sezone – u Kupu protiv Gorice i Junaka u 1. kolu (obje na Borovištu). Zagora je ostala praktički bez pola momčadi, da krenemo nabrajati tko je sve otišao potrošili bi puno vremena.Ponajviše će se ti izostanci osjetiti u zadnjoj liniji i u napadačkom dijelu momčadi. Novopridošli igrači se tek trebaju prilagoditi i uigrati i to će biti najveći posao za trenera Dujića.

Sam Dujić u razgovoru za Radio Drniš ističe da nije zadovoljan dosad odrađenim. – Pripremama ne mogu biti zadovoljan, falilo je igrača na treninzima što se vidjelo i u pripremnim utakmica. Moramo se u najkraćem roku konsolidirati i uigrati jer odmah na startu sezone imamo jake i zahtjevne utakmice- ističe Hrvoje Dujić i dodaje:- Imamo dobru suradnju s klubovima iz splitske regije Solinom pa i Hajdukom koji nam je ustupio svog mladog igrača Pleštinu.
Sezona će biti zahtjevna i teška, no izazova se ne bojim- istaknuo je trener Zagore Hrvoje Dujić za Radio Drniš.

Zagori želimo da što kvalitetnije i bez ozljeda odrade preostali dio priprema i da već protiv Gorice uspješno krenu u novu sezonu.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background