Zagora je turistički hit! Danas u Unešiću tribina o gradnji kuća s bazenom

- 15. studenoga 2016.

U Domu kulture u Unešiću danas (15.11.) s početkom u 17:00 sati održati će se savjetovanje i tribina o razvoju seoskog ruralnog turizma.
Točnije o načinu i mogućnostima izgradnje kuće za odmor sa adekvatnim bazenom.
Osim predstavnika Općine Unešić sudionici savjetovanja i tribine bit će i predstavnici tvrtke NOVASOL, svjetski poznate turističke agencije, te predstavnici IMEX banke, koji će predstaviti kreditne linije za poduzetnike.
Na tribini će gostovati i predstavnici tvrtke MAPA 3, firme koja se bavi izgradnjom turističkih objekata i bazena, a koji su također zainteresirani graditelj obiteljskog hotela na djedovini u Ljubostinju.
Djelatnici Županijske razvojne agencije govoriti će o povlačenju sredstava iz EU fondova.
O svojim dosadašnjim iskustvima govorit će vlasnici već izgrađenih kuća i vila za odmor.
Tribina je prvenstveno namijenjena svim zainteresiranim investitorima i graditeljima novih vila i kuća za odmor a koji su svoj interes iskazali tijekom izmjena i dopuna Prostornog plana Općine Unešić koje je Općinsko vijeće usvojilo u rujnu ove godine.
Općinska uprava naime zaprimila je preko 120 zahtjeva za izgradnju obiteljskih kuća i kuća za odmor, pa čak i za gradnju hotela te za turističku zonu u Koprnu.
Prema riječima zamjenika načelnika Općine Unešić Valentina Pranića koji je gostovao nedavno u programu Radio Drniša kazao je kako postojeće kuće za odmor u Zagori odlično posluju i bukirane su već sada do 2018. godine.

Valentin Pranić: {play}images/audio2/tino_pranic_turizam_.mp3{/play}


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background