Vrtićanima edukativne slikovnice i uskršnje pogače uručila Zajednica žena HDZ-a ŠKŽ ‘Katarina Zrinski’

- 25. ožujka 2021.

Danas su djeci dječjih vrtića u Drnišu, Vodicama i Skradinu donirane edukativne slikovnice i uskrsne pogačice, povodom Dana narcisa i nadolazećeg blagdana Uskrsa u organizaciji Županijskog odbora HDZ-a i Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Šibensko- kninske županije.

Najmlađe žitelje županije darivali su Paško Rakić u ime ŽO HDZ-a, te Anita Aužina iz Zajednice žena “Katarina Zrinski”.

– ‘Djeci smo donirali edukativne slikovnice i od njih tražimo partnerstvo u buđenju svijesti njihovih roditelja osobito majki kako bi krenule u preventivne kontrole zdravlja, rekao nam je Paško Rakić:

 

Edukativna slikovnica izrađena je u suradnji Osnovne škole Jurja Šižgorića iz Šibenika, šibenske gradske knjižnice te Lige protiv raka Šibensko kninske županije. Poklone su uručili ravnateljici Dječjeg vrtića Drniš Niveski Vlaić.

Zajednica žena HDZ-a svake godine sudjeluje u humanitarnoj prodaji narcisa, a prikupljena sredstva namijenjena su Ligi protiv raka za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke. Ove godine zbog epidemioloških mjera humanitarna prodaja narcisa, koja se tradicionalno obilježava svake godine prve subote proljeća, nije organizirana.

A kako su i uskrsni blagdani vrlo blizu, uz čestitku djeci i njihovim obiteljima, mališani su darovani i uskrsnim pogačama:

 

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian