Vrtić započeo s radom – broj djece u gradu najveći dosad

- 2. rujna 2014.

Nova pedagoška 2014/15 godina s prvim danom rujna započela je i u Dječjem Vrtiću Drniš.

Foto: Arhiva

Ove godine ukupno je u 15 odgojnih skupina u Drnišu te upet područnih odjeljenja. Upisano je ukupno 270 djece, od toga broja najviše mališana njih 205 smješteno je u središnjem vrtiću u Drnišu , što je najveća brojka od rata na ovamo. Osim područnih odjeljenja u Oklaju, Drinovcima, Gradcu i Unešiću ponovo je otvoreno i vrtićko odjeljenje u Siveriću gdje je upisano šest mališana. Sva prijavljena djeca dobila su smještaj osim njih osmero jasličke dobi koji nisu udovoljili dobnim kriterijima za boravak u ovoj pedagoškoj ustanovi,kazala nam je Niveska Vlajić direktorica drniškog Dječjeg vrtića.

Najavila je kako i ove godine Dječji vrtić tijekom godine provoditi će se niz aktivnosti. U sklopu toga u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem bit će ponuđen kratki programi engleskog i glazbenog jezika, te svojevrsna mala škola sporta.

Za roditelje dobra vijest je da participacija roditelja u cijeni programa i u ovoj pedagoškoj godini ostaje ista. Ona za kraći program iznosi 300 kuna, a za duži program 500 kuna. Cijena smještaja roditeljima se ujedno smanjuje za 20 posto za drugo dijete.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background