Vrijedne donacije područnoj školi Gradac

- 3. veljače 2020.

Zadnjih dana prošle i prvih dana ove godina Općina Ružić donirala je područnoj školi Gradac opremu i knjige u vrijednosti od 5.500 kuna.
Zbog konstantnog nedostatka knjiga u knjižnici područne škole Općina Ružić već je u više navrata potpomagala rad iste financijskim donacijama. Tako je 2018. godine doniran iznos od 4.000 kuna, a zadnjih dana prošle godine knjižnici su donirane knjige u vrijednosti od 3.000 kuna. I proračunu za 2020. osigurana su sredstva za tu namjenu.
Uz ranije doniranu informatičku opremu i likovne rekvizite, ove je godine općinski načelnik posebno darivao niže razrede područne škole Gradac.
Naime, prilikom posjeta učenika od 1. do 4. razreda općini u listopadu prošle godine djeca su općinskom načelniku predala popis potrebne sportske opreme (lopte za nogomet, košarku i druge sportove, osobnu oprema za nogomet, mreže, opremu sa badminton i slično), a prvih dana drugog polugodišta zamjenik načelnika predao je voditeljici područne škole opremu u vrijednosti od cca 2.500 kuna – priopćeno je iz Općine Ružić.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian