Vjernicima blagdan Uskrsa čestitali gradonačelnik Dželalija i župan Pauk

- 7. travnja 2012.

Gradonačelnik Drniša Ante Dželalija uputio je uskrsnu poruku drniškim vjernicima u kojoj se među ostalim kaže: “Ovih dana u kršćanskim srcima odzvanja glas uskrsnih zvona i svečane slave, kojom se radujemo pobjedi života nad smrću, pobjedom pravde nad nepravdom, praštanja nad krivim osudama”, stoji u poruci gradonačelnika Dželalije, u kojoj je među ostalim naglašeno kako je i drniški kraj, ne tako davno, imao svoje uskrsnuće kao i naša Domovina.

Gradonačelnik Grada Drniša Ante Dželalija, u svoje i u ime svih građana, uputio je čestitku Zagrebačkoj nadbiskupiji, kardinalu Josipu Bozaniću u kojoj kaže: „Neka uskrsli Krist, znak pobjede svjetla nad tamom, dobra nad zlom, života nad smrću, bude i dalje vodilja u Vašem pastirskom životu, a na dobrobit i blagoslov cijelog hrvatskog naroda”. Gradonačelnik je Uskrs čestitao i biskupu mons. Anti Ivasu.

Povodom uskrsnih blagdana izaslanstvo Grada Drniša predvođeno gradonačelnikom Antom Dželalijom i predsjednikom gradskog vijeća Josipom Begonjom jutros su položili vijence i zapaliti svijeće podno središnjeg križa palim braniteljima Domovinskog rata kod Župne crkve Gospe od Ružarija.

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, žiteljima Šibensko-kninske županije, sretan Uskrs zaželio je šibenski župan Goran Pauk. “Neka blagdansko vrijeme protekne u ozračju mira, radosti obiteljskog okupljanja i dijeljenja te radosti s najbližima”, među ostalim kaže u čestitci župan Pauk.

Predsjednik Republike Ivo Josipović uputio je uskrsnu čestitku svim kršćanskim vjernicima koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru sa željom da im Uskrs bude blagdan nade i životnog ohrabrenja te poticaj da se i dalje zauzimaju za dobro svojih bližnjih i svoje domovine.

Katolicima, protestantima i ostalim kršćanima u Republici Hrvatskoj srdačno čestitam njihov veliki blagdan, stoji u uskrsnoj čestitki predsjednika Josipovića.

jaja2


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian