Virtualno se prošećite Drnišom

- 28. lipnja 2019.

Grad Drniš  izradio je virtualnu šetnju koja uvodi u ljepote Drniša i njegove okolice u okviru izrade nove programske web stranice projekta ‘Natura Drniš – održivi razvoj drniške prirodne baštine’.

Virtualna šetnja kroz Drniš i okolicu  u 360 stupnjeva predstavlja suvremeni, inovativni i interaktivan vizualni prikaz gradova i okolice iz zraka koristeći najnovije VR tehnologije, te pruža dodatnu turističku ponudu Drniša.

U sklopu snimanja napravljeno je vise od 7000 fotografija koje su nakon produkcije rezultirale sa 80-tak virtualnih panorama u rezoluciji većoj od 200 megapiksela.

Na ovaj se način posjetiteljima nudi novo i drugačije iskustvo razgledavanja ponude Drniša i okolice te predstavljanje drniških atrakcija uz mogućnost orijentiranja kroz prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti.

Virtualnu šetnju je moguće koristiti na svim tipovima uređaja od PC-a, pametnog telefona ili tableta uz dodatnu mogućnost pregleda preko virtualnih naočala.

Svaka info točka je popraćena i informacijama na dvojezičnom sučelju (hrvatskom i engleskom) kako bi privukla što više posjetitelja koji će nakon virtualne šetnje osjetiti želju i za šetnjom u stvarnosti.

Iz Grada Drniša sve pozivaju da se virtualno prošeću kroz sam grad Drniš, te obiđu lokacije unutar NP Krke, Mauzolej Ivana Meštrovića u Otavicama, sakralne objekte, te ostale objekte od povijesnog i turističkog značaja na linku www.drnis360.com .


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian