Veterani DOŠK-a i Hajduka pustili u rad reflektore na Podvornici!

- 4. rujna 2016.

Na drniškoj se Podvornici u subotu odigrala zanimljiva nogometna utakmica.
U povodu službenog puštanja u rad reflektora koji će značajno unaprijediti rad i treniranje djece u školi nogometa utakmicu su odigrali veterani NK DOŠK-a i Majstora s mora, splitskog Hajduka.

Kako bi DOŠK-ovo igralište bilo osvijetljeno Grad Drniš je kupio reflektore, financirao iskope, financirao betoniranje postolja, financirao ankere za kandalabere, kupio nosače za reflektore, kablove za reflektore (cca. 200 metara), financirao postavljanje podnog materijala u dvorištu kroz koje su kopani kanali do elektro ormara te na koncu sufinancirao i druženje učesnika u Hotelu Park uz jelo i piće te razmjenu prigodnih darova.
A Upravni odbor NK DOŠK-a riješio je donaciju stupova, dio reflektora (6), ormar za struju, 200 metara kabela i 200 metara gromobranske trake. 

Reflektore su u rad pustili veteran DOŠK-a Tomislav Ožegović, predjsednik NK DOŠK-a Drako Ćevid i gradonačelnik Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja. 

Lijepo je na Podvornici bilo vidjeti na terenu s jedne strane Cukrova, Džonija, Praliju, Butorovića, a s druge strane u DOŠK-ovu dresu igrali su Bore Vukušić, Milan Goreta-Maći, Joško Vukorepa i brojne druge legende kluba s drniške Podvornice.
Zaigrao je i sadašnji predsjednik kluba Darko Ćevid. Na klupi bijelih veterana bili su velikani Hajduka iz zlatne generacije 70-ih godina prošlog stoljeća Ivan Buljan i Jurica Jerković, uz golmana iz generacije 90-ih Tonćija Gabrića. DOŠK-ove veterane s klupe je vodio bivši igrač i trener, Roko Marin.

Utakmici su prisustvovali i najstariji živući igrači DOŠK-a Ožegović, Hamer, Živković, Ćurković, Vukušić te najstariji igrač NK DOŠK-a Nikša Zoričić koji je izveo početni udarac na susretu. Dobro ispunjene tribine Podvornice pljeskali su svakom dobrom potezu s obje strane, a pobijedili su na kraju legende Hajduka koje su ovaj put igrale u crveno-plavim dresovima 1:0 golom Nenada Pralije.

Druženje se nakon utakmice nastavilo u drniškom hotelu Park uz jelo i piće te razmjenu prigodnih darova. Ovo je ujedno i početak proslave velikog jubileja, 100 godina NK DOŠK koji će se slaviti 2019 godine. Još jednom treba zaista pohvaliti Upravu i ljude iz kluba i sve one koji su zaslužni da Podvornica zasja u novom ruhu na što se jako dugo čekalo. Sve to dat će zasigurno još veće i bolje učinke u radu i funkcioniranju samog kluba.

Drniš, Podvornica 03.09. 2016.
Revijalna utakmica veterana NK DOŠK i NK Hajduk.
NK DOŠK: Ivan Matetić, Marko Škiljo, Zvone Cigić, Davor Marin, Smiljan Reljić, Viktor Šiklić, Milan Goreta, Dragan Ivić, Ivan Crljen, Mario Mihaljević, Bore Vukušić, Joško Vukorepa, Vice Bačelić, Ivica Dželalija, Marko Kunac, Darko Ćevid, Mate Džale, Josip Jerković (kapetan). Trener Roko Marin
NK HAJDUK: Milenko Bikić, Ante Šećer, Denis Putnik, Nikica Cukrov, Zoran Kukoč, Nenad Pralija, Zoran Vujčić, Darko Butorović, Mario Božiković, Željko Mijač, Vilson Džoni (kapetan). Treneri: Jurica Jerković, Ivan Buljan. Predstavnik: Goran Brailo


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian