Večeras kino večer u Drnišu!

- 17. lipnja 2017.

Večeras će u Drnišu biti prikazana dva filma, dječji animirani ‘Auti 3’ sa početkom u 18 sati te drama ‘Obiteljski čovjek’ sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

U najnovijem nastavku hit crtića – zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Munjeviti Jurić iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Klare Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fantastičnog Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov!

Drama ‘Obiteljski čovjek’ je dirljiva priča u kojoj Gerard Bultler je nemilosrdni lovac na talente koji ima problem s uspostavom ravnoteže između poslovnog i privatnog života, sve dok se njegov život ne potrese iz temelja.

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Drniš filmovi će sutra biti prikazani u kino dvorani Ivana Meštrovića. Cijena ulaznica je 20 kn a mogu se kupiti sat vremena prije projekcije.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background