Uspješan nastup drniškog zbora u Ogulinu

- 21. rujna 2016.

Foto: Gradski pjevački zbor "NEUMA"

Na 8. Danima hrvatskog slavuja – Ilme de Murske, kulturnoj manifestaciji koju organizira Pučko otvoreno učilište Ogulin ove godine, 17. rujna, nastupio je i drniški Gradski pjevački zbor Neuma. Bilo je to prvo gostovanje zbora Neuma na tom području Lijepe naše. Pred prepunom dvoranom ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta izveli su presjek svoje uspješne sezone – klasičan duhovni program, crnačke duhovne pjesme te obrade zabavne glazbe. Domaćin ovoga koncerta bio je Vokalni ansambl KUD-a Klek pod vodstvom prof. Joška Ćalete, a kao gost se također predstavila i Ženska klapa KUD-a Salona iz Solina. Pokrovitelji Neuminog gostovanja u Ogulinu bili su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Grad Drniš.

Ovim gostovanjem te koncertima u Makarskoj 14. rujna i krajem kolovoza u Crkvi sv. Roka u Drnišu u sklopu Glazbenih večeri, Neuma je uspješno okončala ljetnu sezonu nastupa.

Pripreme za nadolazeće projekte su već počele, a prvi na redu je 4. Festival zborske duhovne glazbe „Jubilate Deo” koji će se održati 29. listopada u Drnišu.

Foto: Gradski pjevački zbor "NEUMA"

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian