Uskoro skupština košarkaškog kluba DOŠK!

- 5. svibnja 2010.

Uskoro će se održati Skupština drniškog košarkaškog kluba DOŠK na kojoj će se analizirati nedavno završeno prvenstvo u A- 2 ligi skupina Jug.
Igrači DOŠK-a prvenstvo su završili na 8. mjestu i tako i matematički osigurali opstanak, bez obzira kako će završiti liga za ostanak u A- 1 lig i koliko će klubova iz Dalmacije ispasti u niži rang.
Tajnik kluba Zdenko Barišić i trener Uvan Zeljko slažu se da je ostvaren dobar plasman s obzirom na probleme koje su imali tijekom sezone.
DOŠK je već nakon nekoliko kola napustio centar Mulić, a ubrzo zatim i Domazet. Gotovo cijelu sezonu netko od ključnih igrača bio je ozlijeđen i u klubu se slažu kako osvojenim osmim mjestom i izborenim opstankom u drugoligaškom društvu morau biti zadovoljni.
Trener Zeljko izjavio je kako su ambicije na početku prvenstva bile puno veće, ali navedeni problemi nisu dozvolili bolje rezultate, a također, ističe Zeljko i pravilo po kojem jedan junior mora biti na parketu svih 40 minuta nije odgovaralo gotovo svim ekipama, pa tako ni DOŠK-u jer su se pripremali drukčije, za pravilo saznali pred sam početak natjecanja.
Košarkaši su tijekom sezone odigrali su 20 utakmica i upisali 8 pobjeda te pretrpjeli 12 poraza. Za klub je igralo 17 igrača. Trener je do 17. kola bio Dino Lovrić koji je nakon jednog poraza podnio ostavku, a zamijenio ga je do tada pomoćni trener Ivan Zeljko.Najbolji strijelac je centar Stipe Pivac, koji je do ozljede bio i najbolji strijelac cijele lige.
Prema riječima Ivana Zeljka svi igrači izrazili su želju da i u idućoj sezoni nose dres DOŠK-a, a jedino je ponajbolji igrač Vranić napustio klub zbog preseljenja u Zagreb.
Na Skupštini će se saznati ostaje li isto rukovodstvo i Uprava na čelu kluba ili će doći do promjena. Inače, igračima sada slijedi pauza, a nova sezona u A- 2 ligi započinje polovicom Listopada.

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Prethodna objava

Mlinica


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background