U tijeku su prijave za ProminaTrek

- 8. ožujka 2017.

Planinarsko društvo Promina nakon nekoliko uspješno organiziranih utrka, 25. ožujka po treći put organizira ProminaTrek Drniš.
Utrka je treće kolo Dalmatinske Trail Lige, a sudionici su iz cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Njemačke.

Start utrke je iz samog centra Drniša s glavnog gradskog trga Poljana.
Utrka je podijeljena u tri kategorije i odvijat će se na tri staze podijeljene po kilometraži: Veliki točak 30 km, Mali točak 20 km i Spilja Liluša 10 km.
Spilja Liluša namijenjena je šetačima, rekreativcima, obiteljima, djeci i svima onima koji se žele okušati u trailu ili jednostavno uživati u prirodi. Staza se može propješačiti za dva sata.
Staza Mali točak namijenjena je iskusnim i spremnijim natjecateljima i rekreativcima dok je staza Veliki točak namijenjena najspremnijim natjecateljima i trkačima koji imaju iskustva u sličnim natjecanjima.
Staze su u potpunosti označene zastavicama, strelicama na križanjima te trakama koje služe u svrhu bolje orijentacije. Na stazi će se nalaziti volonteri koji će biti na usluzi trkačima, a ujedno će bilježiti prolaske trkača i osiguravati na četiri mjesta na stazi okrepu u obliku napitaka i hrane.
Sve kategorije se boduju unutar Dalmatinske Trail Lige po Pravilniku bodovanja, a najbolje plasiranim natjecateljima u svim kategorijama bit će dodijeljene nagrade.

Prijave se vrše putem on-line prijava na internet stranici PD Promina Drniš.

Zahvaljujući glavnim pokroviteljima Turističkoj zajednici Grada Drniša i Gradu Drnišu za sve natjecatelje je osiguran zajednički ručak u Planinarskom domu te dobra zabava u cilju utrke.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background