U petak u 19 sati DRNIŠKI GRADSKI IZAZOV

- 9. kolovoza 2017.

U petak 11. kolovoza će se u Drnišu održati Drniški gradski izazov. Radi se o dvije amaterske utrke, jedna za odrasle, a druga za djecu do 12 godina. Prijaviti se možete najkasnije do petka (11.08.) u 18 i 30.

Ovo nam je o utrci rekao Nikola Perlić idejni začetnik Drniškog gradskog izazova.
-Organizirali smo Drniški gradski izazov koji je prije svega zabava i razonoda za građane u jednom sportskom pakiranju. Sve je amaterski i prijave su otvorene za sve, imamo utrku za odrasle i za djecu. Za odrasle je važno napomenuti da prijave nisu ograničene godinama. – kazao je Perlić.

Ovo je prvi put da će biti organizirana i utrka za djecu, koja će naravno imati kraću trasu negoli ona koju će trčati odrasli.
– Dječja utrka će startati 15 minuta nakon odraslih.- kazao je Perlić i dodao – napravit će se animiranje i zagrijavanje mališana. Oni će pod vodstvom trkača sportske sekcije planinarskog društva trčati kroz Fenčevinu, Podvornicu i gradski park.

O pravilima utrke Perlić nam je kazao sljedeće
-Ekipe moraju imati tri člana, mogu biti muške, ženske i mješovite, ekipa od 3 člana starta i završava zajedno, ako slučajno ne završe zajedno uzima se vrijeme od zadnjeg trkača. Na stazi postoji 8 kontrolnih točaka i na svim tim točkama stoje ljudi koji će trkačima probušiti kontrolni listić da bi se to vrijedilo kao prijeđena kontrolna točka.

Organizator utrke je PD Promina, suorganizator je Zajednica sportova Drniš, pokrovitelj je Grad Drniš, medijski pokrovitelj je Radio Drniš, a sponzor je Braniteljska zadruga Miljevci Zipline Čikola. Za sve informacije možete se obratiti Boži Strunji ili Nikoli Perliću na brojeve mobitela 091/883-2731 i 098/331-922.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background