U nedjelju u Drnišu HEP 3×3 basketball tour 2018.

- 19. srpnja 2018.

U Drnišu će se u nedjelju 22. srpnja održati tradicionalna haklerska turneja HEP 3×3  Basketball Tour 2018., u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza. Turnir će se održati u tri grada, a počinje već sutra u Trogiru.

Drnišani će svoju priliku moći okušati već u nedjelju, nakon čega se turnir seli u Pulu gdje će se održati 27. srpnja. Mjesto održavanja finala ove haklerske turneje još nije poznato, a tajnica KK DOŠK Drniš Iva Jelčić predstavila nam je ovaj sportski događaj.

-Turnir će se održati na Poljani s početkom u 16 sati. Prvo će krenuti mlađi uzrasti, prijave primamo za kategorije U-9, U-11, U-13 i U-15. Početak seniorskog turnira očekuje se negdje oko 18 sati, teško je sada reći točno vrijeme jer ne znamo točan broj ekipa koje će se prijaviti.

Ovo je prvi put da će se dijeliti novčane nagrade za osvajanje prvog, drugog, trećeg i četvrtog mjesta. Radi se o 5000 kuna za prvo, 3500 za drugo, 2500 za treće i 1000 kuna za četvrto mjesto.

O suradnji s HKS-om Iva Jelčić nam je kazala sljedeće.

-Ta suradnja već traje, ovo je peta godina. To dovoljno govori o tome koliko se Drniš pokazao u pravom svjetlu kada je riječ o basketu.

Kazala nam je i kako nas ne bi trebalo začuditi ako u finale izbori i jedna ekipa iz Drniša.

-Mi imamo dobre košarkaše, tako da ne bi čudilo!

-Prijave za seniorski turnir vrše se putem službene FIBA-ine 3×3 platforme, svi podaci mogu se pronaći na našim facebook stranicama. Mlađi uzrasti se trebaju prijaviti na naš službeni DOŠK-ov mail kkdosk@yahoo.com.

Prijave za seniorski turnir: https://play.fiba3x3.com

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background