Tri novooboljele osobe od Covida 19, nalazi obitelji Begonja negativni

- 8. srpnja 2020.

U protekla 24 sata na području Šibensko kninske županije tri su osobe pozitivne na COVID-19. Svi su iz Šibenika, a riječ je o jednoj ženskoj i jednoj muškoj osobi srednje životne dobi i muškarcu mlađe životne dobi. Sve tri novooboljele osobe biles u pod mjerama samoizolacije zbog kontakta s zaraženom osobom.

U ovom trenutku 20 je aktivnih slučajeva oboljenja na području naše županije, od kojih je 9 u Kninu, 3 na području Vodica, 6 u Šibeniku i po jedna osoba u Tisnome i Drnišu.

Jedna oboljela osoba je hospitalizirana na Odjelu infektologije, dok ostale imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju.

Do ovog trenutka pod zdravstvenim nadzorom i mjerama samoizolacije nalazi se 131 osoba. U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju mjere samoizolacije. Od jučer je testirano 20 osoba.

Iz stožera i dalje apeliraju na građanstvo da se pridržavaju svih preporuka i mjera, te poručuju – budimo odgovorni za svoje i zdravlje naših bližnjih.

Nalazi gradonačelnika Begonje i obitelji na koronavirus su negativni – potvrdio nam je Josip Begonja:

 

Kćer koja je bila u izravnom kontaktu sa COVID 19 pozitivnom osobom ostaje u samoizolaciji:

 

Jedini za sada pozitivan slučaj oboljenja u Drnišu je sestra gradonačelnika Begonje:


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian