Tri godine od osnivanja LAG “Krka“ otvara se radno mjesto za voditelja ureda u Drnišu

- 21. ožujka 2014.

To je odlučeno na 5. sjednici Skupštine LAG-a Krka održanoj u Drnišu, priopćeno je danas iz Lokalne akcijske grupe “Krka”( LAG). Natječaj će se ovih dana raspisati za radno mjesto voditelja, ureda u Drnišu. Javiti se mogu sve zainteresirane punoljetne osobe. Kandidati moraju imati višu stručnu spremnu, tj. moraju biti stručni specijalisti. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a kandidat mora imati i izražene komunikacijske vještine. Od budućeg voditelja tražit će se i radno iskustvo na poslovima pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili iz nacionalnih fondova, navodi se u priopćenju.

Ilustracija

Članovi skupštine jednoglasno su na ovom skupu osim usvajanja godišnjeg financijskog izvješća, ponovo Joška Lokasa, vlasnika i direktora Etnolanda „Dalmati”Pakovo Selo, izabrali za predsjednika dok dužnost dopredsjednice obnašat će Ivana Sučić. Izabran je i novi Upravni i Nadzorni odbor. Upravni odbor čine: Milena Perčin iz Udruge “Žena”, Aleksandra Janjić iz OGI-a, Ksenija Grubišić iz TZ-a Šibenik, Mira Grbelja ispred Općine Unešić, Senka Laća iz Laća commerce-a d.o.o., Marko Šiklić predsjednik Udruge Dernis, Mate Bačić iz NP Krka, Robert Podrug predstavnik Grada Skradina, Milan Buzov iz Općine Ružić, te Emilijo Menđušić ispred Udruge “Sokolarski centar”. U Nadzorni odbor izabrani su Žarko Duvančić iz Općine Promina, Krešimir Ćaleta Car iz Općine Bilice, Josipa Čupić direktorica ureda TZ Grada Drniša i Gordana Silov predstavnica OPG-a Silov.

Podsjetimo,2011.godine osnivanje LAG-a Krka zajednički su financirali Šibensko-kninska županija i UNDP, iz sredstava nizozemske vlade, unutar projekta “Uvođenje LEADER pristupa u Šibensko-kninsku županiju”, vrijednog 200 tisuća kuna. LAG Krka obuhvaća gradove Drniš, Skradin i sedam naselja grada Šibenika –Brnjica, Čvrljevo, Dubrava, Goriš, Gradina, Konjevrate i Lozovac, te općine Bilice, Ružić, Promina i Unešić. LAG se prostire na području od Promine do ušća rijeke Krke, a ukupna površina LAG-a je veća od tisuću km2, broji oko 23 tisuće stanovnika. Cilj LAG-a je mobiliziranje i provedba lokalnog razvoja u ruralnim zajednicama kroz lokalna partnerstva , pomoći građanima, grupama, tvrtkama i drugim nositeljima razvoja u ruralnom prostoru da razmotre potencijal svojeg područja te potaknu provedbu programa održivog razvoja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background