Tradicionalna prezentacija rada PD „Promina“

- 23. prosinca 2015.

Foto: Nino Matić

U prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta PD Promina Drniš održalo je sinoć tradicionalnu prezentaciju rada i aktivnosti u 2015. godini. Uz brojne članove PD Promina i Drnišane prezentaciji su prisustvovali planinari i gosti iz Šibenika, Splita i Vrlike. Predsjednik PD Promina Tomislav Jerković istaknuo je zadovoljstvo radom i aktivnostima članova Planinarskog društva koje je ove godine bilo najaktivnije do sada, s puno izleta, planinskih uspona i speleologije. Uspješno je održana i još jedna 4. po redu planinarska škola s ukupno 15 polaznika. Novost je i što se ove godine po prvi put u Drnišu i na Promini održala utrka Promina Trek koja se pokazala punim pogotkom, a iduće godine bit će još masovnija i s još više sudionika.
Predsjednik Jerković posebno je istaknuo činjenicu da Promina sve više postaje i važno planinarsko turističko odredište za izletnike iz svih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja. Gostiju je bilo čak 30 % više nego 2014. godine što je uvelike zasluga drniških planinara i njihovih aktivnosti i promocije Promine. Sve je sinoć začinjeno domjenkom i druženjem svih prisutnih uz dobre želje za predstojeće Božićno-novogodišnje blagdane.

Mi planinarima i zaljubljenicima u Prominu i planinske vrhove želimo još jednu uspješnu i bogatu 2016. godinu kao što je to bilo svih ovih godina.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background