Torcida Drniš izborila 3. kolo malonogometnoga Torcida kupa

- 29. srpnja 2015.

FOTO: Klub navijača Hajduka

Momčad Torcide Drniš izborila je plasman u 3. kolo 21. izdanja malonogometnoga Torcida kupa koji se igra u Vukovarskoj ulici u Splitu.
Oni su u utakmici 2. kola s 4:2 pobijedili momčad Caffe bar Emanuel iz Splita u posljednjem susretu sinoćnjeg programa. Golove za drnišku Torcidu postigli su Ante Ljaljić, Antonio Radeljak, Angelo Marin i Davor Matić. U 1. kolu Torcida Drniš je podsjetimo pobijedila momčad Din Interijeri s 2:0. Momci iz drniške Torcide već nekoliko godina nastupaju na ovom najvećem malonogometnom turniru u Dalmaciji, na kojem ove godine nastupa rekordan broj momčadi iz cijele Dalmacije i šire. O snazi turnira govori i činjenica da se već u 2. kolu od natjecanja oprostio prošlogodišnji pobjednik momčad Torcide Mertojak. Torcida Drniš dosta dugo, uz pokoju igračku izmjenu igra zajedno i poprilično su dobro uigrani. I eto ove su godine izborili 3. kolo Torcide. Još nije poznato s kim će igrati u idućem kolu no želimo im puno sreće u daljnjoj fazi natjecanja. I dalje ćemo ih pratiti u eteru Radio Drnišu i o svemu vas obavještavati a jednako tako ćete o svemu moći čitati i na našoj web stranici.

2. kolo Torcida kupa
Torcida Drniš- CB Emanuel 4:2.
Torcida Drniš: Zvonimir Cigić, Ante Goreta, Nikola Bitunjac, Antonio Radeljak, Ante Ljaljić, Marko Pavelić, Mile Ožegović, Davor Matić, Anđelo Marin, Marko Bogdan. Voditelj: Igor Matić.
CB Emanuel: Filip Juras, Luka Dadić, Jakov Šupe, Josip Pavić, Marko Jerčić, Ivan Pirija, Ivan Bradarić, Bruno Baćina, Ivan Babić.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background