Tečajevi stranih jezika i programi osposobljavanja pri Pučkom učilištu Drniš

- 23. rujna 2011.

mainPučko otvoreno učilište Drniš uz tečajeve engleskog i talijanskog jezika za djecu od ove  jeseni organizira i tečaj poslovnog engleskog jezika za odrasle. Tečaj bi trajao 60 školskih sati, dva puta tjedno po blok sat. Cijena je 1200 kuna plativo u šest rata. Upisi su u tijeku i traju do 30. rujna.

Upisi djece od prvog do osmog razreda, na talijanski i engleski jezik održavaju se  još do utorka 27. rujna. Predavanja su dva puta tjedno a cijena je 840 kuna. Također se plaća u šest rata, a popusti se daju za upis više djece iz jedne obitelji.

U deset godina koliko traje škola  stranih jezika u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta , tečaj  engleskog pohađalo je oko 1000 drniške djece.

Uprava Pučkog otvorenog učilišta sa upravom Dječjeg vrtića Drniš upravo dogovara da se u sklopu vrtića organizira i tečaj engleskog jezika za predškolsku djecu. Cijena bi bila 600  kuna.

U tijeku su i prijave za programe osposobljavanja i usavršavanja za zanimanja: pekar, zidar, soboslikar, keramičar, plinoinstalater, samostalni knjigovođa, daktilograf, poslovna tajnica i njegovateljica. Detaljne informacije mogu se dobiti u Pučkom, svakog radnog dana od 8 do 14 sati a koje djeluje u Domu kulture na adresi Kralja Zvonimira 8, ili na brojeve telefona: 887 – 830 i 886 – 162.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian