Studentima Općine Promina jednokratna novčana pomoć

- 10. ožujka 2021.

Općina Promina objavila je poziv za dostavu zahtjeva za isplatu jednokratne potpore za troškove studija redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Promina u 2021. godini.

Uvjeti su da studenti u akademskoj godini 2020./2021. imaju status redovnog studenta na nekom od visokih učilišta − na dan podnošenja zahtjeva imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Promina − koji, kao ni punoljetni članovi njihovog zajedničkog kućanstva, na dan podnošenja zahtjeva nemaju dospjelih dugovanja prema Općini Promina ni pravnim osobama u njenom vlasništvu.

Visina potpore iznosi 3 tisuće kuna po primatelju potpore.

Zahtjev za isplatu potpore podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Promina, neposredno ili poštom na adresu: Općina Promina, Put kroz Oklaj 144, 22.303 Oklaj, s naznakom „Zahtjev za isplatu potpore za troškove studija“ u roku od 30 dana od objave ovog poziva na službenim stranicama Općine Promina.

https://promina.hr/images/05_JAVNI_POZIVI/2021/03_10/Poziv_za_podnosenje_zahtjeva_za_jednokratnu_potporu_za_troskove_studija_2021.pdf


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background