Stožer civilne zaštite Općine Promina o propusnicama

- 24. ožujka 2020.

Stožer civilne zaštite Općine Promina će, sukladno odlukama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u svrhu djelotvorne provedbe svih mjera, izdavati propusnice samo u slučaju stvarne i neodgodive potrebe građana za napuštanjem prebivališta!

U tom smislu napominjemo da za kretanje unutar naselja Općine Promina nije potrebna propusnica te apeliramo na građane da sve svoje potrebe za kupovinom hrane i ostalih osnovnih potrepština zadovolje u lokalnim prodavaonicama koje rade svaki dan od 08:00 sat do 17:00 sati i koje su dobro opskrbljene.

Građani koji imaju opravdane razloge napustiti prebivalište propusnice mogu podignuti svakim radnim danom u vremenu od 08:00 do 10:00 sati u prostorijama Općine Promina u Oklaju, na adresi Put kroz Oklaj 144, isključivo uz prethodnu najavu dolaska putem telefona na broj 099/3146 210, budući da zbog suzbijanja zaraze općinske službe ne primaju stranke u općinskim uredima.

Građani trebaju putem telefona navesti osobne podatke potrebne za izdavanje propusnice te navesti razloge napuštanja.

Molimo sve građane koji su u mogućnosti da izdavanje propusnice zatraže online putem e-mail adrese stozercz@promina.hr, kako bismo što više izbjegli socijalni kontakt.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian