Startna pobjeda košarkaša DOŠK-a u novoj sezoni!

- 25. listopada 2014.

Foto: Nino Matić

Košarkaši DOŠK-a pobjedom su otvorili novu sezonu u B1-Ligi Jug. U dvorani drniške osnovne škole svladali su Poličnik sa 79:62. Krajnji rezultat poprilično zavarava jer je utakmica bila krajnje neizvjesna do zadnjih par minuta posljednje četvrtine.
DOŠK je utakmicu otvorio jako loše, gosti su poveli 9:0 a prvi koš DOŠK je zabio nakon šest minuta igre. No ulaskom u igru Štingla i Gulama, koji su povezali konce igre u napadu i raspoloženog Zlatopera do poluvremena DOŠK se potpuno vraća u utakmicu i gosti na odmor odlaze s tri koša prednosti (34:37).

DOŠK utakmicu definitivno okreće i prelama na svoju stranu u posljednjoj četvrtini kad se uz Zlatopera napadački priključuje Malenica Štingl i Galić a obrana je podignuta na još veći i agresivniji nivo pa gosti više nisu toliko pogađali izvana i dominirali u skoku kao tijekom tri četvrtine utakmice.

Trener Šikić istaknuo je nakon utakmice da je ovo pobjeda kolektiva i da je svaki početak težak i da je zadovoljan startnom pobjedom. DOŠK u 2. kolu gostuje kod momčad Amfore iz Makarske.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background