Start Županijske Lige, na otvaranju sezone DOŠK-Rudar!

- 27. rujna 2014.

Konačno će se ovoga vikenda zakotrljati lopta i na županijskim nogometnim terenima. Sezonu će početi a nadajmo se i završiti 5 klubova kao i na kraju protekle sezone. Došk, Rudar Vodice, Dinara i Janjevo odlučit će u četverokruznom sustavu natjecanja o novom prvaku Ligu. Titulu brane Vodica. O smislu ovakve Lige s pet klubova i svim drugim problemima već je dosta toga rečeno, ali posvetit ćemo prije svega momčadima i igračima. Već prvo kolo donosi dva zanimljiva okršaja. susjedski okršaj DOŠK-a i Rudara i u Vodicama gdje domaće Vodice dočekuju Dinaru.

Foto: Nino Matić

DOŠK u ovu sezonu ponovno ulazi s dosta izmjenjenom momčadi. Od igrača iz prošle sezone kojih nema izdvojit ćemo Ljaljića, Tarlu, Maretića, Erakovica i Miljka. Od novih igrača tu je golman Erak, stoperi Pastuović i Gatara, Vrcić a tu je i povratnik Ivić. Trener Pešić kaže da se momčad kroz same pripreme ekipirala i da će forma i uigranost momčadi rasti no da već protiv Rudara žele krenuti odlučno po tri boda. Pešić također ističe da će ponovno imati najmlađu momčad ali i da nikome neće biti lak zalogaj posebno na Podvornici.

S druge strane Rudar je također doveo dosta novih igrača među kojima se ističu dva bivša igrača DOSK-a i Zagore Bogdan i Elez. Iako je u nedavnoj pripremnoj utakmici DOŠK slavio 4:0 sigurno nas očekuje uzbudljiv susret na Podvornici.
Utakmica se igra od 16.30 sati i stoga poziv da ispunite tribine Podvornice na otvaranju nove sezone.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background