Srcem uz Slavoniju: Pomažu i Moto klub Lynx, Metalia auto i Drnišcommerce

- 20. svibnja 2014.

U akciju pomoći građanima poplavljenih područja u Hrvatskoj uključio se i drniški Moto klub ‘Lynx’.

Članovi ‘Lynxa’ pokazali su da imaju veliko srce. Među sobom su prikupili novac kojim su kupili dječju hranu, pelene, flaširanu vodu, sredstva za osobnu higijenu i dezinfekciju. Pomogao im je i vlasnik trgovačkog lanca ‘Drnišcommerce’ Zoran Ćevid koji je dio potrepština donirao a ostatak naplatio po veleprodajnim pa i nižim cijenama.

Pozivaju sve građane drniškog kraja da se uključe u akciju prikupljanja pomoći svojim donacijama.

Pomoć se prikuplja do subote 24. svibnja kada će drniški motoristi donacije odvesti u Slavoniju kombi vozilom kojeg je ustupio vlasnik tvrtke ‘Metalia-auto’ Mislav Čupić u čijoj trgovini u Drnišu na adresi Vladimira Nazora 6 organizirano je prikupljanje pomoći i gdje građani mogu donijeti svoje pakete.

– ‘U subotu ćemo sami kombijem robu odvesti u Vinkovce gdje će nas dočekati naši prijatelji iz tamošnjeg moto kluba sa kojima smo u kontaktu i koji će nas uputiti dalje u prihvatni centar kao bi pomogli našim Slavoncima.
Na žalost jako dobro znamo kako je to kad preko noći ostaneš bez svega i kad ti je pomoć prijeko potrebna’, kazao nam je Mladen Ramljak – Tula.

Kontakt telefon za sve građane koji žele pomoći je 098 90 80 134.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background