Spektakl na Podvornici, Hrvatska deklasirala Nizozemsku!

- 3. kolovoza 2014.

U Drnišu na Podvornici odigrana je jučer po svemu neobična utakmica. Sastali su reprezentacije Hrvatske i Nizozemske u australskom nogometu.

Foto: Tome

Naši reprezentativci predvođeni našim Drnišaninom Josipom Kravarom, koji je i glavni inicijator ove utakmice ostvarili su uvjerljivu pobjedu 215:18. Razlog ovako velikom rezultatu treba tražiti u tome da Nizozemci nisu došli u najjačem mogućem sastavu. No rezultat je u cijeloj priči najmanje bitan. Imali smo se prilike upoznati s ovim sportom, gledalište je bilo ispunjeno a Drniš je dobio veliku reklamu što je potvrdio i dolazak konzularnog predstavnika Australije u RH Jeremya Hossina.

U izjavi za Radio Drniš pohvalio je našu reprezentaciju, gostoprimstvo u Drnišu i odličan travnjak na kojem se igralo. Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Josip Begonja koji je također istaknuo značaj ovog događaja za naš grad i posebno se zahvalio Josipu Kravaru, Zajednici sportova grada Drniša i NK DOŠK na sjajnoj organizaciji. Josip Kravar je također zahvalio svima koji su pomogli u organizaciji a posebno NK DOŠK i ljudima iz kluba koji su sve odradili na vrhunskom nivou. A to isto nam je potvrdio i kapetan naše reprezentacije Tomislav Cvetko. Ova je utakmica poslužila kao jedna u nizu pred nastup na Ep u listopadu u Londonu gdje naši očekuju jednu od medalja. Na kraju ćemo spomenuti tko je igrao za Hrvatsku na ovoj utakmici. Ivan Liović, Milijan Mamić, Tomislav Tonžetić, Tomislav Maršić, Igor Galez, Josip Kravar, Josip Habljak, Zvonimir Murković, Zvonimir Marinović, Tomislav Nedić, Tomislav Cvetko (cap), Ivan Ivoš i Lovre Čudina.

Utakmicu je sudio Krešimir Franić iz Australije.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background