Slavlje drniških maturanata

- 17. svibnja 2016.

Maturanti Srednje škole Ivana Meštrovića Drniš, njih 88, danas slave svoj dan. Kao i generacije prije njih okupili su se na Poljani, a potom raspjevani krenuli umjesto na zadnje sate ove školske godine u gradski park na Podvornici. Drniški maturanti nemaju Norijadu što ne znači da neće slaviti cijeli dan raštrkani po gradskim lokalima. A bez obzira zvali Norijada ili ne, maturanti će danas diljem Hrvatske veseljem slaviti što su dani srednjoškolskih ispitivanja gotovi.

Drniške ovoga petka, 20. svibnja, čeka i maturalni ples kad će se u svečanom špaliru s plesnim partnerima predstaviti sugrađanima na Poljani.

A već s prvim danima lipanja čeka ih prvi ispit državne mature, bit će to biologija, a pisat će se 6. lipnja 2016. Ispiti državne mature provodit će se do 27. lipnja 2016., kada je na rasporedu zadnji ispit državne mature, i to onaj iz glazbene umjetnosti.

Ostalim učenicima srednjih i osnovnih škola ova školska godina završava 10. lipnja a potom im od 13. lipnja započinje ljetni školski odmor.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian