Sastavlja se program Drniškog kulturnog ljeta 2016.

- 23. veljače 2016.

Foto: arhiva

Drugu godinu za redom, po uzoru na brojne druge općine, gradove i županije, s ciljem oformljivanja jedinstvenog kalendara događanja tijekom DRNIŠKOG KULTURNOG LJETA – 2016., Grad Drniš kao pokretač inicijative objedinjavanja informacija o svim događanjima na području Grada na jednom mjestu uputio je Javni poziv za prijavu manifestacija u svrhu oformljivanja jedinstvenog kalendara događanja koji će se odvijati ovog ljeta. Tijekom tri ljetna mjeseca Drnišanima i njihovim gostima pod nazivom „ Drniško kulturno ljeto” nude se brojni koncerti, izložbe, kazališne predstave, filmske projekcije, sportski susreti te niz drugih raznovrsnih kulturnih i drugih društvenih zbivanja.

Kako se ne bi dogodilo njihovo preklapanje, pozvane su udruge, ustanove, trgovačka društva, športska društava, obrtnici, nositelji samostalnih djelatnosti i drugi koji svojim djelovanjem doprinose kulturnom, edukativnom, umjetničkom, društvenom, športskom ili nekom drugom sličnom sadržaju da dostave popis svih događanja koja će organizirati tijekom 2016. godine ili u kojim događanjima žele sudjelovati. Mogu se prijaviti izložbe, turniri, koncerti, gastro-ponude, književne večeri, radionice, obilježavanje blagdana i neradnih dana, natjecanja, zabavni programi i slično.

Popis događanja s navedenim nazivom događaja, terminom i mjestom održavanja potrebno je dostaviti najkasnije do 15. ožujka 2016. godine u pisanom obliku na adresu: Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš, Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti, s naznakom „za DRNIŠKO KULTURNO LJETO – 2016.” ili elektroničkom poštom na e-mail: ivana.sucic@drnis.hr.

Jedinstveni kalendar događanja tijekom DRNIŠKOG KULTURNOG LJETA – 2016. biti će objavljen na službenim internetskim stranicama Grada Drniša i na drugi prikladan i široj javnosti dostupan način. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background