Otkazana utakmica DOŠK – Šibenik 2; u subotu Dinara – DOŠK

- 22. veljače 2016.

Foto: Nino Matić

DOŠK starta u Kninu, upitna utakmica Rudar – Janjevo!

Utakmica DOŠK – Šibenik koja se trebala igrati danas otkazana je zbog kiše i lošeg vremena. Proteklih dana travnjak na Podvornici je u lošem stanju a nije potrebno riskirati, već će se naći novi termin. U preostalih 15. proljetnih kola DOŠK će pokušati dohvatiti vodeće na ljestvici Vrliku i tribunjsku Mladost za kojima drniški nogometaši kaskaju 4 boda. Novi trener iskusni Tonći Bilić zajedno s igračima, među kojima je i puno mladih u protekla tri tjedna je marljivo trenirao iako se zbog teških uvjeta i kiše moralo koristiti igralište za male sportove i dvoranu u Siveriću. Glavni travnjak se čuva za same utakmice.

Dolaskom iskusnog trenera intenzitet i rad na treninzima postao je puno ozbiljniji. Kao jedini nedostatak trener Bilić ističe kratkoću priprema i samo jednu odigranu utakmicu u Sinju protiv Tekstilca (DOŠK slavio 2:1!). Igrački kadar je malo osvježen i pojačan. Stigao je bivši stoper Zagore Ante Kurbaša koji bi mogao biti veliko pojačanje za DOŠK kad uđe u optimalnu fizičku spremu. U kadar se vratio i lijevi bočni Milan Slavica. DOŠK-u se priključio i mladi 20-godišnji Luka Mamić iz Dugopolja koji je upotrebljiv na pozicijama stopera i zadnjeg veznog. Proljetne ambicije su borba za sam vrh ljestvice no prije svega napredak i razvoj mladih DOŠK-ovih igrača već ovoga proljeća.

Uslijed odgode utakmice sa Šibenikom trener Bilić i igrači dobili su još nekoliko dana za pripremu, treninge i dodatno ekipiranje pred okršaj s Dinarom u Kninu. U kadru za subotnju utakmicu neće biti Angela Marina koji je suspendiran zbog tri žuta kartona. Samo da vrijeme posluži za normalne uvjete za igru i gledanje utakmice i poziv da odete u Knin podržati momčad DOŠK-a na startu proljetnog nastavka prvenstva. A sudbina je htjela da Tonći Bilić debitira na klupi DOŠK-a upravo protiv svog bivšeg kluba Dinare gdje je proveo dio svoje igračke karijere. Što se tiče drugog županijskog ligaša Rudara koji bi u nedjelju trebao igrati s Janjevom u Siveriću utakmica je pod znakom pitanja. Rudar je kako saznajemo u problemima s nedostatkom igrača i samim time upitno je odigravanje utakmice s Kistanjcima. Kako će se sve rasplesti saznat ćemo vrlo brzo.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background