Ruža Tomašić Drnišanima poručila: ‘Treba nam više domoljublja a manje egoizma’

- 13. svibnja 2013.

Predsjednica HSP dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, svojim boravkom u drniškom kraju, iskazala je danas potporu kandidatima, koji se na predstojećim lokalnim izborima natječu za Gradsko vijeće Grada Drniša, ali i susjednih općina, Unešić i Ružić.
Tom prilikom Ruža Tomašić kritizirala je aktualno stanje u RH.
– “Aktualno stanje u državi je katastrofalno, idemo sa zla na gore, predsjednik Vlade RH Zoran Milanović umjesto da oformi tehničku vladu, dakle vladu znanja, eksperata, ljudi koji znaju što rade, jer ministri su pokazali da ne znaju, on igra nekakvu svoju igru, što će ga koštati na sljedećim parlamentarnim izborima. Građanima poručujem da izađu na izbore, jer ako ostanu kod kuće, onda možda na vlast dođu upravo oni koje ne žele. Dakle na izbore treba izaći, treba ispuniti svoju građansku dužnost i glasati po svojoj savjesti. Prije nego zaokruže liste i kandidate birači trebaju razmisliti što su ti političari radili, neka ne slušaju što govore nego neka pogledaju ono što rade, i onda neće pogriješiti”, kazala je Tomašić.
U društvu koalicijskih partnera, predsjednika HSP-a dr. Ante Starčević Grada Drniša Ivice Rajčića i predsjednika drniškog DC-a Mile Vukušića, biračima je Ruža Tomašić poručila:
– “HSP dr. Ante Starčević želi poručiti da je Hrvatska bogata, od najmanjeg sela do najvećeg grada. Hrvatska može puno toga, za sviju ima posla, samo narod treba voditi netko tko je domoljub. Sada se svi otimaju za doktore i magistre no treba biti domoljub, jer ako ste domoljub, ako želite dobro svome narodu onda ćete priznati sami sebi da nešto ne znate i pozvat ćete one koji znaju. Da je malo više domoljublja i malo manje egoizma svima bi nam u Hrvatskoj bilo bolje. HSP dr. Ante Starčević to garantira. Vjerujemo u ono što radimo i radimo ono u što vjerujemo. Pozivam birače da izađu na izbore i podrže listu broj 5., koaliciju HSP-a dr. Ante Starčević i Demokratskog centra, nositelja Ivice Rajčića. Ukratko u Drnišu dajte pet za pet”, zaključila je Ruža Tomašić.

Ivica Rajčić, Ruža Tomašić, Mile Vukušić i Vlado Pivčević

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background