Pokrovnik dobio dječje igralište

- 14. svibnja 2013.

Pokrovnik je dobio dječje igralište sa klackalicama, ljuljačkama i ostalim spravama za zabavu najmlađih mještana. Igralište su danas otvorili predsjednik Mjesnog odbora Pokrovnik Josip Lucić, i gradonačelnik Drniša Josip Begonja koji je kazao:
– “Naša obećanja imamo namjeru ostvariti. Obećali smo da ćemo u svakom našem selu ostvariti uvjete za kvalitetniji život djece. Pokrovnik je tek prvi u nizu. Slijede i ostala mjesta, po prioritetima, po broju djece, Pakovo Selo, Radonić, Sedramić, u dogovoru sa mjesnim odborima. Želja nam je u skladu sa proračunskim sredstvima, kroz godinu do dvije dana u svakom selu na području grada Drniša napraviti po jedno ovakvo igralište”, kazao je gradonačelnik Begonja.
Igralište za djecu na Pokrovniku prvo je takvo igralište na području Zagore.
Petnaest tisuća kuna sredstva su iz proračuna Grada Drniša a otprilike još toliko sredstava su uložili mještani što donacijama što vlastitim radom, a značajnim sredstvima pomoglo je i naše sportsko društvo, kazao nam je predsjednik mjesnog odbora Pokrovnik Josip Lucić:
– “Odlukom mjesnog odbora novce koje smo od Grada Drniša dobivali godišnje po 2 tisuće kuna odvajali smo za igralište za djecu. I opet smo prvi nešto napravili. Prvi smo za Uskrs otvorili Križni put s postajama na otvorenom, pa sada i igralište sa toboganom i ljuljačkama. Napokon se i u Pokrovniku počelo nešto pozitivno događati, križni put, radovi na rekonstrukciji vodovoda pa sada igralište za djecu. Hvala svima koji su pomogli, kazao je Josip Lucić.

Pokrovnik-1

Pokrovnik-2

Pokrovnik-3


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian