Reagiranje gradonačelnika Drniša na priopćenje Kluba vijećnika HNS-a

- 18. srpnja 2016.

Gradonačelnik Grada Drniša mr.sc. Josip Begonja reagirao je danas na priopćenje Kluba vijećnika HNS-a u Gradskom vijeću Grada Drniša povodom prije više od mjesec dana usvojene Strategije razvoja Grada Drniša, a u kojemu HNS-ovci danas navode da je Strategija samo još jedna prevara građana u režiji gradonačelnika Josipa Begonje.

Gradonačelnikovo reagiranje na HNS-ovo priopćenje prenosimo Vam također u cijelosti:

Od HNS-a Grada Drniša rekli bi „ništa novog”. Bacanje crnila na sve i svašta bez valjanih argumenta je njihova uobičajena praksa u protekle 3,5 godine.

Obzirom da se njima u ovom slučaju može poručiti da „dokoni popi i kozliće krste” ili
„gdje ste bili kad je grmilo”, zapravo znači ne samo da su izostali sa sjednice Gradskog vijeća Grada Drniša kad se navedena Strategija donosila i kada su mogli iznijeti svoja zapažanja kroz raspravu, nego nisu „željeli” sudjelovati u proteklih 15-tak mjeseci ni u kreiranju te iste Strategije, jer to nisu njihova posla.

Jasno da su imali kao i mnogi drugi prigodu u vrijeme javne rasprave iznijeti svoje primjedbe i svoje prijedloge, ali eto ni to njih nije zanimalo.

Usput budi rečeno, dok je aktualna predsjednica gradskog HNS-a bila fikus u izvršnoj vlasti do 2013. godine, zaboravila je da zadnji strateški dokument kojim se definirao razvoj Grada Drniša, prestao je važiti krajem 2010. godine i da od tada do ovog dokumenta Grad Drniš nije ni imao nikakvu strategiju ili PUR (Program ukupnog razvoja).

O doprinosu popravljanja demografske slike, upućujem cijenjenu gospodu da s vremena na vrijeme (jer im je pamćenje selektivno i kratko) pročitaju dokumente koje Gradsko vijeće usvaja i čije donošenje oni (u pravilu) opstruiraju.

Za ostalo crnilo rečeno danas a svi znamo da se rujanski izbori približavaju, mogu samo poručiti „uzalud vam trud svirači”.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK
mr.sc. Josip Begonja

 

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian