Drniš dobio ogranak Bandićeve stranke

- 20. srpnja 2016.

Stranka rada i solidarnosti – Milan Bandić 365 osnovala je proteklog vikenda ogranak za Grad Drniš.

Osnivačkoj skupštini bili su nazočni predsjednik stranke Milan Bandić, te potpredsjednica Ana Stavljenić Rukavina kao i predstavnici zagrebačke, splitske i trogirske organizacije.

Uz pedesetak članova novoosnovanog drniškog ogranka na skupu su bili i brojni gosti te drniški gospodarstvenici a sve ih je pozdravio i gradonačelnik grada Drniša Josip Begonja te im zaželio uspješan rad.

Nakon Splita i Trogira stranka zagrebačkog gradonačelnika pod imenom MILAN BANDIĆ 365 – Stranka rada i solidarnosti osnovala je i prvi ogranak na šibenskom području i to upravo u Drnišu.

Milan Bandić, prvi čovjek stranke napomenuo je da će ogranci uskoro biti osnovani u Šibeniku i Kninu a da nije slučajno odabran Drniš kao prvi u Šibensko-kninskoj županiji :
{play}images/audio2/Bandic_web_2007.mp3{/play}

– ‘Cilj je Stranke rada i solidarnosti do sljedećih lokalnih izbora biti potpuno spreman u svim gradovima i općinama a onomu tko pobijedi mi ćemo čestitati’ – rekao je Bandić te dodao kako je pravo bogatstvo okupljanje tako velikog broja ljudi koji će doprinositi boljitku u Hrvatskoj.

Također je ponovio kako će se na sljedećim izborima kandidirati za novog hrvatskog premijera uvjeren da će ga podržati veliki broj građana koji očekuju da se u čitavoj Hrvatskoj živi dobro kao i u Zagrebu.

Bandić je zahvalio svima što su došli, a posebno gradonačelniku Drniša Josipu Begonji.
– ‘To je demokratska odgovornost prvog čovjeka grada! Mi gdje god da dođemo, veseli me vidjeti tu pozitivnu atmosferu, kao što je ona prisutna ovdje večeras. Do kraja ljeta osnovat ćemo našu organizaciju u svakom gradu i općini! Kada si čovjek zada cilj, onda ga mora i realizirati. Ja se 26 godina bavima ovim poslom. Na čelu Zagreba sam 16,5 godina, biran sam 5 puta u Hrvatski Sabor i 5 puta za gradonačelnika. Građanima Zagreba služim već 16,5 godina i obnašam drugu izvršnu funkciju u ovoj zemlji.
Od Zagreba smo napravili istinsku europsku metropolu! Isto to, sa istim žarom, vizijom, energijom, odlučnošću i širinom želim napraviti sa svojom ekipom, ne timom, za Hrvatsku.

Čestitat ću svakome tko ima više djela od Milana Bandića, svakome tko je 18 sati dnevno, 365 dana u godini, već šesnaest i pol godina na raspolaganju građanima, svakome tko je doprinijeo da u Gradu Zagrebu imamo stopu nezaposlanosti ispod 6%, svakome tko ima širinu da okupi ljude bez obzira na to kako se krste, kako se zovu, u što vjeruju. Bogatstvo je u tome da okupimo širok broj ljudi, jer da se svi udružimo, imamo posla sigurno desetak godina da Hrvatsku dovedemo u Europski klub. Do sada to nije bio slučaj, evo već sada se dijele fotelje.

Hrvatskoj treba čovjek koji ima snagu, viziju, energiju, odlučnost, djela i širinu. Ja to imam i zato ću zadnji svoj atom snage iskoristiti da ponudim građanima Hrvatske pravi put. A pravi put je 365 dana, 18 sati dnevno biti u funkciji građana. Zajedno sa ljudima koji znaju, hoće i mogu. Hvala Vam na povjerenju, hvala svima što ste došli i što dijelimo isti svjetonazor!”, istaknuo je u svom govoru predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić.

Na skupu su predstavljeni i članovi drniškog ogranka stranke Milan Bandić 365 – te njihov predsjednik Goran Ercegovac. Inače, ogranak Drniš broji za sada 52 člana od kojih je većina tek ušla u politiku i svijet rada a među njima je više žena. Goran Ercegovac je istaknuo kako će ogranak uskoro predstaviti svoj program a kako im je najvažniji zadatak priprema lokalnih izbora u svibnju sljedeće godine. 

 

 

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian